Ειρήνη στο ΠαΣοΚ – Πόλεμος Δεξιά-ΑριστεράΤα βρήκαν σε όλα ο κ. Παπανδρέου με τον κ. ΣημίτηΦωτιές σε ΝΔ-ΣΥΝ ανάβουν Καρατζαφέρης-Κύρκος

Σε συμφωνία για σύμπλευση κατέληξαν χθες οι κκ. Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτης. Από τη μεταξύ τους συζήτηση προέκυψε ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ότι ο πρώην πρωθυπουργός εξασφαλίζει ένα ειδικό status. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα εργαστεί για το ΠαΣοΚ, διατηρώντας στο ακέραιο τη δυνατότητα διατύπωσης των απόψεών του, ενώ ζήτημα επιστροφής του στην ΚΟ δεν τέθηκε. Ταυτοχρόνως κλιμακώνεται ο αλληλοσπαραγμός στους κόλπους της Δεξιάς, με τον κ. Καρατζαφέρη να αφήνει στο απυρόβλητο τον κ.

Σε συμφωνία για σύμπλευση κατέληξαν χθες οι κκ. Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτης. Από τη μεταξύ τους συζήτηση προέκυψε ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ότι ο πρώην πρωθυπουργός εξασφαλίζει ένα ειδικό status. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα εργαστεί για το ΠαΣοΚ, διατηρώντας στο ακέραιο τη δυνατότητα διατύπωσης των απόψεών του, ενώ ζήτημα επιστροφής του στην ΚΟ δεν τέθηκε. Ταυτοχρόνως κλιμακώνεται ο αλληλοσπαραγμός στους κόλπους της Δεξιάς, με τον κ. Καρατζαφέρη να αφήνει στο απυρόβλητο τον κ. Καραμανλή και να επιτίθεται κατά μέτωπο στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Στον χώρο της Αριστεράς ο κ. Λ. Κύρκος απέρριψε την «αριστερίστικη» στροφή που επιχειρείται στον Συνασπισμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk