Στο επίκεντρο η κρίση

Συνάντηση Παπούλια – Προβόπουλου για την πορεία της οικονομίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος τον ενημερωσε για τις εξελίξεις στα θέματα της διεθνούς και της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο,ο οποίος τον ενημερωσε για τις εξελίξεις στα θέματα της οικονομίας.

Ο Κ. Παπούλιας υποδεχόμενος το Γ.Προβόπουλο ανέφερε ότι «είμαι μπερδεμένος με τις διάφορες θεωρίες των οικονομολόγων για το πόσο θα διαρκέσει η κρίση και αν θα έρθει σε εμάς με την ίδια ένταση που τη βιώνει η Γερμανία».

Είπε ακόμη ότι η ενημέρωση που λαμβάνει από τον κ. Προβόπουλο είναι σημαντική και αποτελεί μια καλή καθοδήγηση για αυτόν.

Από την πλευρά του, ο Γ.Προβόπουλος ανέφερε ότι η κρίση συνεχίζεται και τόνισε ότι πριν από μέρες βρισκόταν στη Βασιλεία και στην τράπεζα διεθνών διακανονισμών, όπου, όπως είπε, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι κακές προβλέψεις.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διεθνείς οργανισμοί που διατυπώνουν προβλέψεις, κάθε φορά που κάνουν την εκάστοτε τελευταία πρόβλεψη, τα πράγματα πάνε και λίγο πιο κάτω», επεσήμανε ο κ. Προβόπουλος.

* Νωρίτερα, ο κ. Παπούλιας δέχθηκε τον πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) Θεόδωρο Μαρκόπουλο και τα μέλη του προεδρείου του. Ο Πρόεδρος τόνισε ότι «έχω πολλά να μάθω και να ακούσω από σας. Το περιβάλλον είναι μέσα στα άμεσα ενδιαφέροντά μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk