Αγριεμένα τα κύματα του Θερμαϊκού

Χθες ελάχιστοι, όπως τα πιτσιρίκια της φωτογραφίας, κυκλοφορούσαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης από την πλευρά της θάλασσας, αφού οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν προκαλούσαν ισχυρά κύματα τα οποία έπεφταν με δύναμη πάνω στην προκυμαία. Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα παιδιά, ενώ προσπαθούν να αποφύγουν τα άγρια κύματα για να μη βραχούν, εν τούτοις παρακολουθούν το φαινόμενο με δέος. Ηταν μια από τις σπάνιες, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακές στιγμές που ανατρέπουν την παράδοση που θέλει τον Θερμαϊκό να είναι μια ήρεμη θάλασσα.

Χθες ελάχιστοι, όπως τα πιτσιρίκια της φωτογραφίας, κυκλοφορούσαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης από την πλευρά της θάλασσας, αφού οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν προκαλούσαν ισχυρά κύματα τα οποία έπεφταν με δύναμη πάνω στην προκυμαία. Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα παιδιά, ενώ προσπαθούν να αποφύγουν τα άγρια κύματα για να μη βραχούν, εν τούτοις παρακολουθούν το φαινόμενο με δέος. Ηταν μια από τις σπάνιες, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακές στιγμές που ανατρέπουν την παράδοση που θέλει τον Θερμαϊκό να είναι μια ήρεμη θάλασσα. Οπως, όμως, λέει και η Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να μείνουν εξίσου ήρεμοι ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όταν το κύμα θα θεριέψει και πά λι. (Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk