Τη λύση της Αltius ζητεί ομάδα μετόχων

Τη σύγκληση γενικής συνέλευσης με θέμα τη λύση και εκκαθάριση της επενδυτικής εταιρείας Αltius ζητούν μέτοχοι που ελέγχουν το 5,67% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία έχει ενεργητικό κάτω των 10 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο νόμος και ως εκ τούτου η διοίκηση θα πρέπει ή να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου ή να αποφασίσει τη λύση της εταιρείας. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία στις 27 Φεβρουαρίου, η αξία ενεργητικού της Αltius ήταν 6,3 εκατ.

Τη λύση της Αltius ζητεί ομάδα μετόχων | tovima.gr

Τη σύγκληση γενικής συνέλευσης με θέμα τη λύση και εκκαθάριση της επενδυτικής εταιρείας Αltius ζητούν μέτοχοι που ελέγχουν το 5,67% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία έχει ενεργητικό κάτω των 10 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο νόμος και ως εκ τούτου η διοίκηση θα πρέπει ή να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου ή να αποφασίσει τη λύση της εταιρείας. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία στις 27 Φεβρουαρίου, η αξία ενεργητικού της Αltius ήταν 6,3 εκατ. ευρώ και η εσωτερική αξία της μετοχής 1,2 ευρώ (χθεσινό κλείσιμο 0,98 ευρώ). Βασικός μέτοχος της Αltius είναι ο κ. Ι. Δασκαλαντωνάκης με 32% και ακολουθεί η Ρroton με 8,55%. Στην παραπάνω αίτηση των μετόχων το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε «για λόγους οικονομίας χρόνου και προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας των μετόχων,το παραπάνω θέμα να περιληφθεί στα θέματα ημερήσιας διάταξης της επικείμενης τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων,η οποία θα συγκληθεί το συντομότερο δυνατόν και οπωσδήποτε ως τις 20 Απριλίου 2009».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk