ΣΥΣΚΕΨΗ

Συνεδριάζουν αύριο οι επίτροποι των τραπεζών

Αύριο το πρωί οι επίτροποι του Δημοσίου που θα τοποθετηθούν στο διοικητικά συμβούλια των τραπεζών θα πάρουν οδηγίες από τον υπουργό Οικονομίας κ. Ι.Παπαθανασίου και από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Ν.Λέγκα τόσο για τις αυξημένες αρμοδιότητες που τους δίνει ο νόμος για την ενίσχυση της ρευστότητας και της στήριξης των τραπεζών όσο και για τις ευθύνες που έχουν. Κατά τις πληροφορίες, οι οδηγίες θα είναι η αυστηρή εφαρμογή του νόμου με στόχο οι ενισχύσεις που δόθηκαν στις τράπεζες να φθάσουν στην οικονομία, στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις.

Συνεδριάζουν αύριο οι επίτροποι των τραπεζών | tovima.gr

Αύριο το πρωί οι επίτροποι του Δημοσίου που θα τοποθετηθούν στο διοικητικά συμβούλια των τραπεζών θα πάρουν οδηγίες από τον υπουργό Οικονομίας κ. Ι.Παπαθανασίου και από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Ν.Λέγκα τόσο για τις αυξημένες αρμοδιότητες που τους δίνει ο νόμος για την ενίσχυση της ρευστότητας και της στήριξης των τραπεζών όσο και για τις ευθύνες που έχουν.

Κατά τις πληροφορίες, οι οδηγίες θα είναι η αυστηρή εφαρμογή του νόμου με στόχο οι ενισχύσεις που δόθηκαν στις τράπεζες να φθάσουν στην οικονομία, στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk