Μειώσεις επιτοκίων από την Αlpha Βank

Η Αlpha Βank μετά τη μείωση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μειώνει από τις 9.3.2009 το ελάχιστο δανειστικό επιτόκιο (ΕΔΕ) επιχειρηματικών δανείων κατά 0,50%, τα σταθερά επιτόκια στεγαστικών δανείων κατά 0,50%, τα επιτόκια πιστωτικών καρτών έως 0,50% και τα επιτόκια καταθέσεων έως 0,50%. Υπενθυμίζεται ότι τα επιτόκια χορηγήσεων προς επιχειρήσεις και ιδιωτών (στεγαστικών δανείων) τα οποία έχουν ως επιτόκιο βάσης το βασικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής …

Μειώσεις επιτοκίων  από την Αlpha Βank | tovima.gr

Η Αlpha Βank μετά τη μείωση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μειώνει από τις 9.3.2009 το ελάχιστο δανειστικό επιτόκιο (ΕΔΕ) επιχειρηματικών δανείων κατά 0,50%, τα σταθερά επιτόκια στεγαστικών δανείων κατά 0,50%, τα επιτόκια πιστωτικών καρτών έως 0,50% και τα επιτόκια καταθέσεων έως 0,50%.

Υπενθυμίζεται ότι τα επιτόκια χορηγήσεων προς επιχειρήσεις και ιδιωτών (στεγαστικών δανείων) τα οποία έχουν ως επιτόκιο βάσης το βασικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ή τα διατραπεζικά επιτόκια Εuribor και Libor αναπροσαρμόζονται αυτομάτως.

Στα στεγαστικά ιδιωτών το δάνειο με σταθερό επιτόκιο για 3 έτη έχει επιτόκιο 5,25%, με σταθερό επιτόκιο για 5 έτη 5,45%, με σταθερό επιτόκιο για 7 έτη 5,80%, με σταθερό επιτόκιο για 10 έτη 6,10% και με σταθερό επιτόκιο για 15 έτη 6,30% Στις κάρτες τα επιτόκια κυμαίνονται μεταξύ 11% και 17,25%. Στα επιτόκια καταθέσεων στον Αlpha Προνομιακό για ποσά άνω των 200.000 ευρώ η τράπεζα προσφέρει επιτόκιο 2,5%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk