ΔΑΝΕΙΑ

Επίθεση εμπόρων κατά τραπεζιτών

Κατά των τραπεζών βρήκαν χθες την ευκαιρία να βάλουν για μία ακόμη φορά οι εκπρόσωποι του εμπορίου, αλλά και εμμέσως σε βάρος της κυβέρνησης, αφού όπως επισήμαναν χαρακτηριστικά «πρόστιμα πέφτουν στις επιχειρήσεις,αλλά οι τιμές δεν πέφτουν και τα καρτέλ δεν σπάνε». Σε συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, ο πρόεδρος της Ενωσης Εμπορικών Συλλόγων κ. Δ. Αρμενάκης είπε ότι το πρόβλημα στην αγορά είναι η ρευστότητα των επιχειρήσεων και ο κίνδυνος των απολύσεων, προσθέτοντας ότι «τα κεφάλαια των 28 δισ.

Επίθεση εμπόρων  κατά τραπεζιτών | tovima.gr

Κατά των τραπεζών βρήκαν χθες την ευκαιρία να βάλουν για μία ακόμη φορά οι εκπρόσωποι του εμπορίου, αλλά και εμμέσως σε βάρος της κυβέρνησης, αφού όπως επισήμαναν χαρακτηριστικά «πρόστιμα πέφτουν στις επιχειρήσεις,αλλά οι τιμές δεν πέφτουν και τα καρτέλ δεν σπάνε».

Σε συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, ο πρόεδρος της Ενωσης Εμπορικών Συλλόγων κ. Δ.

Αρμενάκης είπε ότι το πρόβλημα στην αγορά είναι η ρευστότητα των επιχειρήσεων και ο κίνδυνος των απολύσεων, προσθέτοντας ότι «τα κεφάλαια των 28 δισ.ευρώ δεν φτάνουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.Οι τράπεζες δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ και πρέπει να ενισχυθεί και η κατανάλωση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk