Διαδηλώσεις για τις κατασχέσεις ακινήτων

Ο κ. Τζεφ Τζόνστον, της Real Εstate Disposition Corporation, παραστατικά με το σώμα του βοηθάει τους επίδοξους αγοραστές- και την εταιρεία τουνα πουληθούν τα ακίνητα στη Νέα Υόρκη που βγήκαν σε πλειστηριασμό προχθές την Κυριακή. Κάπου 1.000 επίδοξοι αγοραστές συμμετείχαν για την αγορά σπιτιών, με τιμές εκκίνησης ακόμη και τα 1.000 δολάρια. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι προέρχονται από κατασχέσεις, έστω κι αν για πολλά υπήρχε προειδοποίηση ότι είναι σε… άσχημη κατάσταση.

Ο κ. Τζεφ Τζόνστον, της Real Εstate Disposition Corporation, παραστατικά με το σώμα του βοηθάει τους επίδοξους αγοραστές- και την εταιρεία τουνα πουληθούν τα ακίνητα στη Νέα Υόρκη που βγήκαν σε πλειστηριασμό προχθές την Κυριακή. Κάπου 1.000 επίδοξοι αγοραστές συμμετείχαν για την αγορά σπιτιών, με τιμές εκκίνησης ακόμη και τα 1.000

δολάρια. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι προέρχονται από κατασχέσεις, έστω κι αν για πολλά υπήρχε προειδοποίηση ότι είναι σε… άσχημη κατάσταση. Αρκετοί διαδηλωτές απ΄ έξω φώναζαν: «Η κατάσχεση είναι έγκλημα!Μπορεί το δικό σας σπίτι να είναι το επόμενο». Η Σάρον Μπλακ, μία από τις διαδηλώτριες που έχει και η ίδια χάσει το σπίτι της, έλεγε για την εταιρεία ότι «αυτοί κερδίζουν από την εξαθλίωση των ανθρώπων». Αλλά ο Ρικ Βάνμπεργκ, εκπρόσωπος της RΕDC, είπε ότι η δημοπρασία βοηθάει στην τόνωση της οικονομίας βάζοντας ανθρώπους σε άδεια σπίτια: «Το πρόβλημα με την κρίση των κατασχέσεων είναι γενικό. Εμείς είμαστε τμήμα της λύσης,όχι του προβλήματος».(ΑΡ ΡΗΟΤΟ/CRΑΙG RUΤΤLΕ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk