ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ευκαιρίες και προσφορές στον τουρισμό

Είναι πλέον πασίδηλο ότι όσοι όφειλαν να έχουν αποτρέψει την κρίση απέτυχαν. Μερικοί από αυτούς το πληρώνουν- κατά κανόνα από το περίσσευμά τους. Δυστυχώς ο πέλεκυς της ύφεσης πίπτει και επί τους δικαίους. Οι ειδικοί συνιστούν στους χειμαζομένους από την κρίση να είναι ψύχραιμοι και να επιδεικνύουν πνεύμα πρόθυμο σε ό,τι αφορά την υιοθέτηση ευέλικτων επιχειρηματικών πρακτικών. Διότι τα «οικονομικά της ύφεσης», που επιστρέφουν στο προσκήνιο, δεν απαιτούν- λένε- μόνο αμυντικές τακτικές.

Είναι πλέον πασίδηλο ότι όσοι όφειλαν να έχουν αποτρέψει την κρίση απέτυχαν. Μερικοί από αυτούς το πληρώνουν- κατά κανόνα από το περίσσευμά τους. Δυστυχώς ο πέλεκυς της ύφεσης πίπτει και επί τους δικαίους. Οι ειδικοί συνιστούν στους χειμαζομένους από την κρίση να είναι ψύχραιμοι και να επιδεικνύουν πνεύμα πρόθυμο σε ό,τι αφορά την υιοθέτηση ευέλικτων επιχειρηματικών πρακτικών. Διότι τα «οικονομικά της ύφεσης», που επιστρέφουν στο προσκήνιο, δεν απαιτούν- λένε- μόνο αμυντικές τακτικές. Προσφέρουν και ευκαιρίες! Στη φωτογραφία, τουρίστες περιμένουν να… βγει ο ήλιος στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk