ΤΑΣΕΙΣ

Τηλεοπτικός σεξισμός

Οπως ακριβώς καθόμασταν στα θρανία: από ΄δώ τα κορίτσια κι από ΄κεί τα αγόρια. Πάλι χωρισμένα είναι τα φύλα, τα οποία πλέον είναι ενήλικα και ενίοτε ολίγον σιτεμένα. Τον τελευταίο καιρό οι γυναίκες έχουν στοιχηθεί πίσω από τον Σάκη Ρουβά και οι άνδρες πίσω απ΄ την Πετρούλα. Τέτοιο παροξυσμό λαγνείας ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει από τηλεοράσεως. Από πρωίας, από Μελέτη, αρχίζουν τα… ξελιγώματα: τι παιδί είναι αυτό, τι κούκλος, τι σώμα, τι δόντια, τι χαμόγελο. Πάμε στα μεσημεριανά: ο Σάκης και το βρακί της Πετρούλας μονοπωλούν τις οθόνες.

Οπως ακριβώς καθόμασταν στα θρανία: από ΄δώ τα κορίτσια κι από ΄κεί τα αγόρια. Πάλι χωρισμένα είναι τα φύλα, τα οποία πλέον είναι ενήλικα και ενίοτε ολίγον σιτεμένα. Τον τελευταίο καιρό οι γυναίκες έχουν στοιχηθεί πίσω από τον Σάκη Ρουβά και οι άνδρες πίσω απ΄ την Πετρούλα.

Τέτοιο παροξυσμό λαγνείας ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει από τηλεοράσεως. Από πρωίας, από Μελέτη, αρχίζουν τα… ξελιγώματα: τι παιδί είναι αυτό, τι κούκλος, τι σώμα, τι δόντια, τι χαμόγελο. Πάμε στα μεσημεριανά: ο Σάκης και το βρακί της Πετρούλας μονοπωλούν τις οθόνες. Γελάκια, σεξουαλικά υπονοούμενα, εικόνες που ξεσηκώνουν. Ποιους; Γυναίκες και άνδρες που αναζητούν στη φαντασίωση ό,τι λείπει απ΄ το κρεβάτι τους. Μα τόσο ασέξουαλ είμαστε τελικά; Τα γκάλοπ που έχουν σημάνει καιρό τώρα συναγερμό για τα σεξουαλικά μας- ως λαόςέχουν προσμετρήσει τις ξανθές πρωταγωνίστριες των καναλιών; Απ΄ αυτές ξεκινάνε όλα. Το θέμα δεν είναι ο Σάκης και οι κοιλιακοί του. Ούτε η Πετρούλα και το αβυσσαλέο ντεκολτέ της. Το θέμα είναι πώς τα μηχανάκια της ΑGΒ μαρτυράνε την κατάντια μας: ζούμε μια σεξουαλική εικονική πραγματικότητα. Η ήττα δεν είναι τηλεοπτική, είναι σεξουαλική.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk