Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας

Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του υπουργείου Υγείας στη μνήμη του πρωτεργάτη της αιμοδοσίας Ηλία Πολίτη (ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε στην Ελλάδα την προσπάθεια παρασκευής παραγώγων αίματος). Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα μπορούν να προσέλθουν τη Δευτέρα και την Τρίτη- 9 και 10 Μαρτίου- από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ. και την Τετάρτη από τις 9 π.μ. ως τις 7.30 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17, Αθήνα). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210 5247.

Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας | tovima.gr

Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του υπουργείου Υγείας στη μνήμη του πρωτεργάτη της αιμοδοσίας Ηλία Πολίτη (ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε στην Ελλάδα την προσπάθεια παρασκευής παραγώγων αίματος). Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα μπορούν να προσέλθουν τη Δευτέρα και την Τρίτη- 9 και 10 Μαρτίου- από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ.

και την Τετάρτη από τις 9 π.μ. ως τις 7.30 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17, Αθήνα). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210 5247.061.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk