Γιγαντώνεται η ανεργία στις ΗΠΑ

Στην ουρά των ανέργων και το golden boy της φωτογραφίας καθώς στις ΗΠΑ η ανεργία εκτινάχθηκε στο 8,1%, επίπεδα που είναι τα υψηλότερα των τελευταίων 25 ετών και χάθηκαν 651.000 θέσεις εργασίας από όλους, εκτός του αγροτικού, τους τομείς της οικονομίας τον Φεβρουάριο. Είναι ο τρίτος κατά σειρά μήνας που οι απώλειες των θέσεων εργασίας ξεπερνούν τις 600.000 τον μήνα, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, τουλάχιστον από το 1930 που άρχισαν να καταγράφονται αυτά τα στοιχεία στις ΗΠΑ.

Στην ουρά των ανέργων και το golden boy της φωτογραφίας καθώς στις ΗΠΑ η ανεργία εκτινάχθηκε στο 8,1%, επίπεδα που είναι τα υψηλότερα των τελευταίων 25 ετών και χάθηκαν 651.000 θέσεις εργασίας από όλους, εκτός του αγροτικού, τους τομείς της οικονομίας τον Φεβρουάριο. Είναι ο τρίτος κατά σειρά μήνας που οι απώλειες των θέσεων εργασίας ξεπερνούν τις 600.000 τον μήνα, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, τουλάχιστον από το 1930 που άρχισαν να καταγράφονται αυτά τα στοιχεία στις ΗΠΑ. Οι επενδυτές πιστεύουν ότι τα δυσοίωνα αυτά στοιχεία θα εξαναγκάσουν την αποτυχημένη, έως σήμερα, οικονομική ομάδα του νέου προέδρου των ΗΠΑ να πάρει ταχύτατες αποφάσεις, αποσαφηνίζοντας κυρίως όλα τα θολά οι κονομικά μέτρα. (ΕΡΑ/JUSΤΙΝ LΑΝΕ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk