Εμφαση στον περιορισμό της γραφειοκρατίας

Τo Εco/Fin θα προβεί σε «ολοκληρωμένες συστάσεις» για κάθε χώρα-μέλος ξεχωριστά βάσει της τελευταίας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το υπουργείο Οικονομίας αναμένει ότι το Εco/Fin θα δώσει έμφαση στην αναγκαιότητα διαρθρωτικών αλλαγών (στην εργασία, στο Ασφαλιστικό, στην απελευθέρωση της εσωτερικής αγοράς, στο άνοιγμα της αγοράς ενέργειας και στη μείωση του διοικητικού βάρους). Ειδικά για τη μείωση του διοικητικού βάρους (το θέμα αυτό της γραφειοκρατίας θα συζητηθεί και για το σύνολο της ΕΕ) το Εco/Fin αναγνωρίζει ότι το κόστος του φθάνει τα 30 δισ.

Εμφαση στον περιορισμό της γραφειοκρατίας | tovima.gr

Τo Εco/Fin θα προβεί σε «ολοκληρωμένες συστάσεις» για κάθε χώρα-μέλος ξεχωριστά βάσει της τελευταίας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το υπουργείο Οικονομίας αναμένει ότι το Εco/Fin θα δώσει έμφαση στην αναγκαιότητα διαρθρωτικών αλλαγών (στην εργασία, στο Ασφαλιστικό, στην απελευθέρωση της εσωτερικής αγοράς, στο άνοιγμα της αγοράς ενέργειας και στη μείωση του διοικητικού βάρους). Ειδικά για τη μείωση του διοικητικού βάρους (το θέμα αυτό της γραφειοκρατίας θα συζητηθεί και για το σύνολο της ΕΕ) το Εco/Fin αναγνωρίζει ότι το κόστος του φθάνει τα 30 δισ. ευρώ και θα καλεί τα κράτη-μέλη να το μειώσουν δραστικά, να υπολογίσουν την εξοικονόμηση πόρων και πριν από τα τέλη του 2010 να έχουν προχωρήσει σε όλες τις απλουστεύσεις για τις οποίες έχουν δεσμευθεί. Επίσης καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υποβάλει και νέες προτάσεις για την περαιτέρω μείωση του διοικητικού βάρους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk