Εκδήλωση για τις παροχές στους εργαζομένους

Το Great Ρlace to Work Ιnstitute Ηellas σε συνεργασία με την ΑLΒΑ Graduate Βusiness School θα παρουσιάσουν σε απογευματινή εκδήλωση τα συμπεράσματα έρευνας αναφορικά με την απήχηση που έχουν 45 εταιρικές παροχές στους εργαζομένους. Στην έρευνα αυτή, στην οποία έχουν συμμετάσχει πάνω από 16.000 εργαζόμενοι από 110 διαφορετικές εταιρείες τα τελευταία τρία χρόνια, αξιολογείται η σημαντικότητα που αποδίδουν οι εργαζόμενοι στις συγκεκριμένες παροχές αλλά και η ικανοποίηση που εισπράττουν από αυτά που τους προσφέρει η εταιρεία τους.

Εκδήλωση για  τις παροχές στους  εργαζομένους | tovima.gr

Το Great Ρlace to Work Ιnstitute Ηellas σε συνεργασία με την ΑLΒΑ Graduate Βusiness School θα παρουσιάσουν σε απογευματινή εκδήλωση τα συμπεράσματα έρευνας αναφορικά με την απήχηση που έχουν 45 εταιρικές παροχές στους εργαζομένους.

Στην έρευνα αυτή, στην οποία έχουν συμμετάσχει πάνω από 16.000 εργαζόμενοι από 110 διαφορετικές εταιρείες τα τελευταία τρία χρόνια, αξιολογείται η σημαντικότητα που αποδίδουν οι εργαζόμενοι στις συγκεκριμένες παροχές αλλά και η ικανοποίηση που εισπράττουν από αυτά που τους προσφέρει η εταιρεία τους.

Η πληροφόρηση αυτή προέρχεται από την ετήσια έρευνα Βest Workplaces την οποία διοργανώνει το Great Ρlace to Work Ιnstitute Ηellas για την αξιολόγηση και τη βράβευση των 20 καλύτερων εταιρειών αναφορικά με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Στελεχών Διοίκησης Προσωπικού (ΣΣΔΠ) τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009, ώρα 17.00, στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. και Μ. Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, μετρό Συνταγμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk