Διεθνής σύσκεψη στην Καστοριά

Επιχειρηματική επίσκεψη με τη συμμετοχή οικονομικών και εμπορικών ακολούθων ξένων πρεσβειών στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από 11 ως 14 Μαρτίου στην Καστοριά με πρωτοβουλία του Ιnvest in Greece (πρώην ΕΛΚΕ). Συνδιοργανωτές της πρωτοβουλίας Synergassia του ΕΛΚΕ είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η τοπική αυτοδιοίκηση και επιχειρηματικοί φορείς της περιοχής που θα παρουσιάσουν τις επενδυτικές δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών. Στο πρόγραμμα της …

Διεθνής  σύσκεψη  στην Καστοριά | tovima.gr

Επιχειρηματική επίσκεψη με τη συμμετοχή οικονομικών και εμπορικών ακολούθων ξένων πρεσβειών στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από 11 ως 14 Μαρτίου στην Καστοριά με πρωτοβουλία του Ιnvest in Greece (πρώην ΕΛΚΕ). Συνδιοργανωτές της πρωτοβουλίας Synergassia του ΕΛΚΕ είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η τοπική αυτοδιοίκηση και επιχειρηματικοί φορείς της περιοχής που θα παρουσιάσουν τις επενδυτικές δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών.

Στο πρόγραμμα της επιχειρηματικής επίσκεψης των οικονομικών και εμπορικών ακολούθων ξένων πρεσβειών προβλέπονται κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων, καθώς και επισκέψεις σε πρότυπες βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk