Αντιδρούν στους σταθμούς διοδίων

Αντίθετη και αποφασισμένη να κινητοποιηθεί δυναμικά απέναντι στην προοπτική δημιουργίας δύο νέων σταθμών διοδίων στον Αγ. Στέφανο και στη Βαρυμπόμπη δηλώνει η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, σε σύμπνοια με τους οικείους δήμους και κυρίως τον άμεσα θιγόμενο Δήμο Αγίου Στεφάνου. Ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Λ.Κουρής εξαπολύει μάλιστα κατά μέτωπο επίθεση στο ΥΠΕΧΩΔΕ, περιγράφει κομφούζιο στους κόμβους και τους παραδρόμους της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας και προτρέπει τους κατοίκους- μεταξύ άλλων στις περιοχές Αγιο Στέφανο, Ανοιξη, Δροσιά, Σταμάτα, Ροδόπολη, Διόνυσο, Κρυονέρι- σε κινητοποιήσεις.

Αντιδρούν στους σταθμούς διοδίων | tovima.gr

Αντίθετη και αποφασισμένη να κινητοποιηθεί δυναμικά απέναντι στην προοπτική δημιουργίας δύο νέων σταθμών διοδίων στον Αγ. Στέφανο και στη Βαρυμπόμπη δηλώνει η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, σε σύμπνοια με τους οικείους δήμους και κυρίως τον άμεσα θιγόμενο Δήμο Αγίου Στεφάνου. Ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Λ.Κουρής εξαπολύει μάλιστα κατά μέτωπο επίθεση στο ΥΠΕΧΩΔΕ, περιγράφει κομφούζιο στους κόμβους και τους παραδρόμους της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας και προτρέπει τους κατοίκους- μεταξύ άλλων στις περιοχές Αγιο Στέφανο, Ανοιξη, Δροσιά, Σταμάτα, Ροδόπολη, Διόνυσο, Κρυονέρι- σε κινητοποιήσεις. Η πρώτη έχει άλλωστε ήδη προγραμματιστεί, με πρωτοβουλία του Δήμου Αγίου Στεφάνου, στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 6.30 το απόγευμα.

Στο θέμα έχει παρέμβει με σχετική επιστολή του προς το ΥΠΕΧΩΔΕ και ο δήμαρχος Αγ. Στεφάνου κ. Π.Βορριάς, ζητώντας διαβούλευση για τις επικείμενες ρυθμίσεις, αλλά και κάνοντας σαφές ότι δεν θα γίνουν αποδεκτά τετελεσμένα γεγονότα που θέτουν σε κίνδυνο την πόλη του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk