Ενίσχυση κεφαλαίου από την Ασπίς Πρόνοια

Σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 150 εκατ. ευρώ προχωρά η Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, προκειμένου να ενισχύσει την κεφαλαιακή της δυνατότητα, αλλά και τη ρευστότητά της, και να προχωρήσει σε νέες εξαγορές επιχειρήσεων. Οπως ανακοίνωσε χθες στο Χρηματιστήριο Αθηνών το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μετόχων της για τις 3 Απριλίου του 2009, προκειμένου να αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, με την καταβολή μετρητών μέχρι του ποσού των 150 εκατ.

Ενίσχυση  κεφαλαίου  από την Ασπίς  Πρόνοια | tovima.gr

Σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 150 εκατ. ευρώ προχωρά η Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, προκειμένου να ενισχύσει την κεφαλαιακή της δυνατότητα, αλλά και τη ρευστότητά της, και να προχωρήσει σε νέες εξαγορές επιχειρήσεων.

Οπως ανακοίνωσε χθες στο Χρηματιστήριο Αθηνών το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μετόχων της για τις 3 Απριλίου του 2009, προκειμένου να αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, με την καταβολή μετρητών μέχρι του ποσού των 150 εκατ. ευρώ και με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Εγινε γνωστό επίσης ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες που ανήκουν στον χρηματοασφαλιστικό όμιλο του Παύλου Ψωμιάδη διατήρησαν το 2008, σε σύνολο, τη δεύτερη θέση στην ασφαλιστική αγορά με βάση την παραγωγή ασφαλίστρων. Ειδικότερα, οι τρεις ασφαλιστικές εταιρείες συμφερόντων του επιχειρηματία (Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ και Commercial Value) συγκέντρωσαν συνολικά παραγωγή ασφαλίστρων 501.116.244,38 ευρώ αυξημένη κατά 5,37% σε σχέση με το 2007.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk