ΟΛΠ: μερίδιο από τα έσοδα

Μερίδιο από τα έσοδα της ΟΛΠ ΑΕ από τη δραστηριότητα των πορθμείων Περάματος διεκδικεί η δημοτική αρχή της πόλης του Περάματος, η οποία αποφάσισε στις 20 Μαρτίου να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αποκλεισμό της πρόσβασης προς τα πορθμεία για τον σκοπό αυτό. Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Περάματος, η περιοχή επιβαρύνεται με 10 εκατ. αυτοκίνητα κατ΄ έτος που διέρχονται από και προς τη Σαλαμίνα και τον ναύσταθμο, χωρίς να κερδίζει τίποτε από τα τέλη τα οποία καρπώνεται ο ΟΛΠ.

ΟΛΠ: μερίδιο  από τα έσοδα | tovima.gr

Μερίδιο από τα έσοδα της ΟΛΠ ΑΕ από τη δραστηριότητα των πορθμείων Περάματος διεκδικεί η δημοτική αρχή της πόλης του Περάματος, η οποία αποφάσισε στις 20 Μαρτίου να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αποκλεισμό της πρόσβασης προς τα πορθμεία για τον σκοπό αυτό.

Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Περάματος, η περιοχή επιβαρύνεται με 10 εκατ. αυτοκίνητα κατ΄ έτος που διέρχονται από και προς τη Σαλαμίνα και τον ναύσταθμο, χωρίς να κερδίζει τίποτε από τα τέλη τα οποία καρπώνεται ο ΟΛΠ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk