Ενισχύσεις από τον ΕΛΓΑ σε πυροπλήκτους

Σήμερα θα χορηγηθούν από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) κρατικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 1.430.182 ευρώ σε 1.090 παραγωγούς 36 νομών της χώρας, οι οποίες αφορούν ζημιές που προκλήθηκαν στο φυτικό κεφάλαιο και σε απώλεια φυτικής παραγωγής από τις πυρκαϊές του καλοκαιριού του έτους 2007. Εξάλλου αύριο και στις 9 Μαρτίου θα χορηγηθούν από τον ΕΛΓΑ κρατικές ενισχύσεις για πυρκαϊές συνολικού ύψους 5.144.800 ευρώ σε 3.813 παραγωγούς 42 νομών της χώρας, …

Ενισχύσεις από  τον ΕΛΓΑ σε  πυροπλήκτους | tovima.gr

Σήμερα θα χορηγηθούν από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) κρατικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 1.430.182 ευρώ σε 1.090 παραγωγούς 36 νομών της χώρας, οι οποίες αφορούν ζημιές που προκλήθηκαν στο φυτικό κεφάλαιο και σε απώλεια φυτικής παραγωγής από τις πυρκαϊές του καλοκαιριού του έτους 2007.

Εξάλλου αύριο και στις 9 Μαρτίου θα χορηγηθούν από τον ΕΛΓΑ κρατικές ενισχύσεις για πυρκαϊές συνολικού ύψους 5.144.800 ευρώ σε 3.813 παραγωγούς 42 νομών της χώρας, οι οποίες αφορούν ζημιές που προκλήθηκαν στο φυτικό κεφάλαιο (έξοδα ανασύστασης και συμπληρωματικής ενίσχυσης), στο ζωικό κεφάλαιο, σε απώλεια φυτικής παραγωγής, σε αποθηκευμένα προϊόντα, στο πάγιο κεφάλαιο και σε βοσκοτόπους το έτος 2007.

Οι ενισχύσεις αυτές συνολικά αφορούν παραγωγούς των νομών: Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδος, Αρκαδίας, Αρτας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πειραιώς, Πρεβέζης, Ρεθύμνου, Ροδόπης, Σάμου, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk