Ψήφος με δακτυλικά αποτυπώματα

ΡΩΜΗ. Ενας στους τρεις βουλευτές στην Ιταλία αντιτίθεται σε ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο που προβλέπει τη χρήση των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σκοπός της πρότασης είναι να αποτρέψει το φαινόμενο να ψηφίζουν άλλοι για τους απόντες πατώντας τα κουμπιά τους που βρίσκονται στα έδρανα. Αρκετά μέλη του ιταλικού κοινοβουλίου είναι αρνητικά απέναντι στο νέο σύστημα, αφού, όπως λένε, θα περνούν πολύ χρόνο στη Βουλή. Ο πρόεδρος του Σώματος Τζιανφράνκι Φίνι ανακοίνωσε ότι σε αντάλλαγμα θα καθιερώσει μεγαλύτερα διαλείμματα για καφέ.

Ψήφος με δακτυλικά αποτυπώματα | tovima.gr

ΡΩΜΗ. Ενας στους τρεις βουλευτές στην Ιταλία αντιτίθεται σε ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο που προβλέπει τη χρήση των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σκοπός της πρότασης είναι να αποτρέψει το φαινόμενο να ψηφίζουν άλλοι για τους απόντες πατώντας τα κουμπιά τους που βρίσκονται στα έδρανα. Αρκετά μέλη του ιταλικού κοινοβουλίου είναι αρνητικά απέναντι στο νέο σύστημα, αφού, όπως λένε, θα περνούν πολύ χρόνο στη Βουλή. Ο πρόεδρος του Σώματος Τζιανφράνκι Φίνι ανακοίνωσε ότι σε αντάλλαγμα θα καθιερώσει μεγαλύτερα διαλείμματα για καφέ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk