Οι συναντήσεις με ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ

Στη γραμμή ότι «κυβέρνηση και πλουτοκρατία» που ζητούν συναίνεση έχουν στόχο να αφοπλίσουν τους εργαζομένους και να υποστούν νέες οδυνηρές θυσίες κινείται ο Περισσός και η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα. Πολύ νωρίτερα από τις 20 Φεβρουαρίου όταν ο κ. Κ. Καραμανλής προανήγγειλε από τις Βρυξέλλες το αίτημά του για συνάντηση με τους αρχηγούς των κομμάτων ο Περισσός είχε ρίξει ως κεντρικό σύνθημα «καμιά θυσία για την ολιγαρχία» ενώ χθες εξαπέλυσε βολές και εναντίον των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης που επαναλαμβάνουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για την κρίση, κατηγορώντας τα ότι κυνηγούν ψήφους.

Οι συναντήσεις με ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ | tovima.gr

Στη γραμμή ότι «κυβέρνηση και πλουτοκρατία» που ζητούν συναίνεση έχουν στόχο να αφοπλίσουν τους εργαζομένους και να υποστούν νέες οδυνηρές θυσίες κινείται ο Περισσός και η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

Πολύ νωρίτερα από τις 20 Φεβρουαρίου όταν ο κ. Κ. Καραμανλής προανήγγειλε από τις Βρυξέλλες το αίτημά του για συνάντηση με τους αρχηγούς των κομμάτων ο Περισσός είχε ρίξει ως κεντρικό σύνθημα «καμιά θυσία για την ολιγαρχία» ενώ χθες εξαπέλυσε βολές και εναντίον των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης που επαναλαμβάνουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για την κρίση, κατηγορώντας τα ότι κυνηγούν ψήφους. «Η κυβέρνηση έχει σχέδιο. Επικίνδυνο και αντιλαϊκό» τονίζεται σε ανακοίνωση τουκόμματος. «Οσα κόμματα ισχυρίζονται ότι δεν έχει, είναι γιατί έχουν το ίδιο σχέδιο,τους ίδιους στόχους: να διαφυλαχτεί η κερδοφορία της πλουτοκρατίας,να υποταχθεί και να πληρώσει την κρίση ο λαός και τα ίδια να δημαγωγήσουν για να ψαρέψουν ψήφους».

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Ι. Αγγέλου τηλεφώνησε χθες και στο πολιτικό γραφείο του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ.Αλαβάνου, ο οποίος, λίγο μετά την επιστροφή του από τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό στις 5 αύριο το απόγευμα- θα έχει προηγηθεί η συνάντηση του κ. Καραμανλή με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη . Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «ναι» στον διάλογο, θα καταθέσει τις απόψεις του αλλά όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Αλ. Τσίπρας , σχετικά με την πρόσκλησηπρόταση του Πρωθυπουργού για συναίνεση, «έχουμε την αίσθηση κάθε φορά που συζητάμε ότι βαράμε στου κουφού την πόρτα». O πρόεδρος του ΣΥΝ μίλησεγια προειλημμένες αποφάσεις στις οποίες δεν θα συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση επιδιώκει συναίνεση στην υλοποίηση της πολιτικής της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk