Στρατηγική συμμαχίαΔΟΛ-PRΙSΑ

Ο ισπανικός όμιλος ΡRΙSΑ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη κατέληξαν σε στρατηγική συμφωνία συνεργασίας για την ανάπτυξη ευρέος φάσματος επιχειρηματικών ευκαιριών στους τομείς των Μέσων Ενημέρωσης και της Εκπαίδευσης. Η συμφωνία αυτή, υπογραφόμενη από τον κ. Χρήστο Δ. Λαμπράκη, πρόεδρο του ΔΟΛ, και τον κ. Juan Luis Cebrian, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΡRΙSΑ και πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του, περιλαμβάνει ποικίλες πρωτοβουλίες τόσο στον τομέα των εφημερίδων …

Στρατηγική συμμαχίαΔΟΛ-PRΙSΑ | tovima.gr

Ο ισπανικός όμιλος ΡRΙSΑ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη κατέληξαν σε στρατηγική συμφωνία συνεργασίας για την ανάπτυξη ευρέος φάσματος επιχειρηματικών ευκαιριών στους τομείς των Μέσων Ενημέρωσης και της Εκπαίδευσης. Η συμφωνία αυτή, υπογραφόμενη από τον κ. Χρήστο Δ. Λαμπράκη, πρόεδρο του ΔΟΛ, και τον κ. Juan Luis Cebrian, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΡRΙSΑ και πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του, περιλαμβάνει ποικίλες πρωτοβουλίες τόσο στον τομέα των εφημερίδων (γενικού, οικονομικού και αθλητικού περιεχομένου) και στον περιοδικό Τύπο, όσο και στο Διαδίκτυο, στις συμπληρωματικές πωλήσεις, στην τηλεόραση και στην παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και στις εκδόσεις βιβλίων.

Η συμμαχία αυτή θα καταστήσει μεταξύ άλλων δυνατή την ανταλλαγή αρθρογραφίας ανάμεσα στις σημαντικότερες εφημερίδες των δύο ομίλων, «Το Βήμα», «Τα Νέα» και «Εl Ρais», καθώς και τη συνεργασία μεταξύ των σημαντικότερων δημοσιογράφων των αναφερθεισών εφημερίδων.

Επιπλέον, οι δύο όμιλοι εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την προώθηση και διάδοση της πολιτιστικής τους ταυτότητας και δράσης στις χώρες των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η δομή κάθε ξεχωριστής κοινής δράσης θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με το είδος της συνεργασίας και τον ρόλο που θα διαδραματίζει ο κάθε όμιλος.

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2009

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk