Στην Ελλάδα ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν

Με στόχο να βοηθήσει τους έλληνες επιχειρηματίες να κατανοήσουν τα αίτια της κρίσης και να βρουν τους κατάλληλους τρόπους αντιμετώπισής της διοργανώνεται την Τετάρτη 18 Μαρτίου συνέδριο με θέμα «Τhe Financial Crisis: Μanaging in Challenging Τimes», με προσκεκλημένο ομιλητή τον βραβευμένο με το Νομπέλ Οικονομίας 2008 Πολ Κρούγκμαν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αthenaeum Ιntercontinental» με διοργανωτή την εταιρεία ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΕ και Μεγάλο Χορηγό Επικοινωνίας «Το Βήμα».

Στην Ελλάδα  ο νομπελίστας  Πολ Κρούγκμαν | tovima.gr

Με στόχο να βοηθήσει τους έλληνες επιχειρηματίες να κατανοήσουν τα αίτια της κρίσης και να βρουν τους κατάλληλους τρόπους αντιμετώπισής της διοργανώνεται την Τετάρτη 18 Μαρτίου συνέδριο με θέμα «Τhe Financial Crisis: Μanaging in Challenging Τimes», με προσκεκλημένο ομιλητή τον βραβευμένο με το Νομπέλ Οικονομίας 2008 Πολ Κρούγκμαν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αthenaeum Ιntercontinental» με διοργανωτή την εταιρεία ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΕ και Μεγάλο Χορηγό Επικοινωνίας «Το Βήμα». Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, ο πρόεδρος του οποίου, κ. Δ. Δασκαλόπουλος , θα μιλήσει για τα προβλήματα και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και θα απευθύνει χαιρετισμό λίγο πριν από τη συζήτηση πάνελ.

Ο διάσημος καθηγητής θα προτείνει τους ενδεδειγμένους τρόπους για τη διαχείριση της εξόδου από την κρίση και θα απαντήσει σε ερωτήματα όπως αν βρισκόμαστε στην αρχή της κρίσης ή κινούμαστε προς το τέλος της, τι πρέπει να κάνουν οι έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ για να ανατρέψουν την αρνητική αυτή κατάσταση που βιώνουν κάθε μέρα αυτό το διάστημα, πώς θα μπορέσουν να λειτουργήσουν και πάλι οι πιστωτικές και άλλες αγορές, ποιες μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στους θεσμούς για να καταστούν πιο αντιπροσωπευτικοί και ικανοί να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες οικονομικές και νομισματικές κρίσεις, πώς αναμένεται οι μεταρρυθμίσεις αυτές να επηρεάσουν τη στρατηγική των ελληνικών επιχειρήσεων κ.λπ. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κυρία Δέσποινα Τραυλού στο τηλέφωνο 210 6601 290 ή να επισκεφθείτε το www. prothesis.gr. Για αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων η διεύθυνση της ημερίδας είναι krugman@prothesis.gr.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk