Επέκταση της Ζήνων στο αθλητικό στοίχημα

Στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος θα επιδιώξει να εισέλθει για δεύτερη φορά η εισηγμένη Ζήνων. Το 2005 η εταιρεία είχε εξαγοράσει το 51% της κυπριακής Μegabet, το οποίο ρευστοποίησε το 2007. Ακολούθησε η προσπάθεια συνεργασίας με την Οn Τelecoms, η οποία ναυάγησε, για να φθάσουμε στο σήμερα με τη νέα διοίκηση της εταιρείας (πολυμετοχικό σχήμα με μεγαλύτερους μετόχους την Ρroton Βank, τον κ. Γ.Φράγκο και τη Sea Star) να ανακοινώνει ότι υπέγραψε…

Επέκταση της Ζήνων  στο αθλητικό στοίχημα | tovima.gr

Στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος θα επιδιώξει να εισέλθει για δεύτερη φορά η εισηγμένη Ζήνων. Το 2005 η εταιρεία είχε εξαγοράσει το 51% της κυπριακής Μegabet, το οποίο ρευστοποίησε το 2007. Ακολούθησε η προσπάθεια συνεργασίας με την Οn Τelecoms, η οποία ναυάγησε, για να φθάσουμε στο σήμερα με τη νέα διοίκηση της εταιρείας (πολυμετοχικό σχήμα με μεγαλύτερους μετόχους την Ρroton Βank, τον κ. Γ.Φράγκο και τη Sea Star) να ανακοινώνει ότι υπέγραψε δεσμευτικές συμφωνίες με τις εταιρείες: όμιλος Εurogoal Cyprus, Μegabet Ltd και Μegabet Ιnternational για την από κοινού δραστηριοποίηση στον τομέα Συλλογικού Στοιχήματος, Διαδικτυακού Αθλητικού Στοιχήματος και Παιγνίων.

Τα συμφωνητικά προβλέπουν την αύξηση κεφαλαίου της Ζήνων «εις είδος» ύψους 51 εκατ. ευρώ με έκδοση νέων μετοχών. Ουσιαστικά οι τρεις κυπριακές εταιρείες (η τρίτη έχει έδρα τη Μάλτα) θα επιδιώξουν να εισαχθούν στο ΧΑ μέσω της Ζήνων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk