Συγκέντρωση την Τετάρτη

Απεργιακές κινητοποιήσεις στα Λιμάνια με φόντο την κύρωσης της σύμβασης για τον ΟΛΠ

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες μέχρι την Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με «φόντο» την κύρωση στη Βουλή της σύμβασης παραχώρησης του εμπορευματικού σταθμού του Πειραιά. Την Τετάρτη η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) διοργανώνει συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή.

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες μέχρι την Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με «φόντο» την κύρωση στη Βουλή της σύμβασης παραχώρησης του εμπορευματικού σταθμού του Πειραιά.

Την Τετάρτη η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) διοργανώνει συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή.

«Θα συναντηθούμε με εκπροσώπους όλων των κομμάτων, προκειμένου να συζητήσουμε τα αιτήματά μας» επεσήμανε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων Λιμένος Θεσσαλονίκης, Φανή Γουργουρή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Mαρτίου συζητείται στην Ολομέλεια του ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του διαγωνισμού για την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ Πειραιά στην κινεζική Cosco, που έχει κατατεθεί εκ μέρους της OMYΛE.

Εν τω μεταξύ, να καταβληθεί προσπάθεια για την άμεση ομαλοποίηση της λειτουργίας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, σε μια περίοδο ιδίως που «η γενικευμένη καθίζηση της αγοράς είναι γεγονός» ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος (ΕΣΘ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk