Αφαίρεση ποσού λόγω αναπηρίας κτλ. και μείωση φόρου

ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ αυτές θα τις συμπληρώσουν όσοι: * Παρουσιάζουν αναπηρία 67% * Είναι τυφλοί * Είναι νεφροπαθείς * Είναι ανάπηροι αξιωματικοί ή οπλίτες * Είναι θύματα πολέμου * Είναι ανάπηροι ή θύματα της Εθνικής Αντίστασης ή του εμφυλίου πολέμου. Αν φορολογούμενος έχει προστατευόμενα πρόσωπα που παρουσιάζουν τα ανωτέρω προβλήματα υγείας θα συμπληρώσει τις ενδείξεις 005-006. Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις θα αφαιρεθεί από το συνολικό εισόδημα ποσό 2.400 ευρώ.

ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ αυτές θα τις συμπληρώσουν όσοι:

* Παρουσιάζουν αναπηρία 67% * Είναι τυφλοί * Είναι νεφροπαθείς * Είναι ανάπηροι αξιωματικοί ή οπλίτες * Είναι θύματα πολέμου * Είναι ανάπηροι ή θύματα της Εθνικής Αντίστασης ή του εμφυλίου πολέμου.

Αν φορολογούμενος έχει προστατευόμενα πρόσωπα που παρουσιάζουν τα ανωτέρω προβλήματα υγείας θα συμπληρώσει τις ενδείξεις 005-006.

Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις θα αφαιρεθεί από το συνολικό εισόδημα ποσό 2.400

ευρώ.

ΣΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ αυτές θα εγγραφεί ο αριθμός των παιδιών που θα αναφερθούν στον πίνακα 9 περίπτωση 1, έτσι ώστε να υπολογιστούν τα αφορολόγητα ποσά, καθώς και οι μειώσεις του φόρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk