Αλλαξε χέρια το 4,26% της Πήγασος

Στα χέρια του κ. Λ. Λαυρεντιάδη πέρασε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το χθεσινό «πακέτο» 2 εκατ. μετοχών που πούλησε ο εκ των βασικών μετόχων της Πήγασος Εκδοτική κ. Φ. Γ. Μπόμπολας στην τιμή των 2,5 ευρώ ανά μετοχή.

Στα χέρια του κ. Λ. Λαυρεντιάδη πέρασε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το χθεσινό «πακέτο» 2 εκατ. μετοχών που πούλησε ο εκ των βασικών μετόχων της Πήγασος Εκδοτική κ. Φ. Γ. Μπόμπολας στην τιμή των 2,5 ευρώ ανά μετοχή. Η απόκτηση του 4,26% της Πήγασος εκτιμάται ότι έχει τα χαρακτηριστικά μιας απλής επενδυτικής θέσης, ενώ η αγορά αναμένει με ενδιαφέρον αν θα υπάρξει γνωστοποίηση μεταβολής, κάτι βέβαια που συνεπάγεται ότι η συνολική θέση του επιχειρηματία στην Πήγασος θα ξεπερνά τελικά το 5%.

Επισήμως η Πήγασος ανακοίνωσε χθες ότι ο κ. Φ. Γ. Μπόμπολας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, προέβη στην πώληση 2 εκατ. κοινών ονομαστικών μετοχών αυτής, συνολικής καθαρής αξίας 5 εκατ. ευρώ. Συνεπεία της ως άνω συναλλαγής, ο αριθμός μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου του κ. Φ. Γ. Μπόμπολα στην εταιρεία μεταβλήθηκε από 13.980.990, ήτοι ποσοστό 29,83%, σε 11.980.990, ήτοι ποσοστό 25,56% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk