Η σορός ενός ακόμη ανθρώπου εντοπίστηκε στα ερείπια κατοικίας στο Λος Αντζελες, όπου ένας άνδρας ντυμένος Αγιος Βασίλης άνοιξε πυρ εναντίον καλεσμένων στη διάρκεια του ρεβεγιόν της Παραμονής Χριστουγέννων, έβαλε φωτιά στο σπίτι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Στους εννέα πλέον ο αριθμός των θυμάτων.

Η ανακάλυψη της σορού, στα ερείπια της κατοικίας, επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο του ιατροδικαστικού ινστιτούτου του Λος Αντζελες, ο οποίος δεν έδωσε προς το παρόν άλλες πληροφορίες.

Ο φερόμενος ως δράστης ντυμένος Αγιος Βασίλης άνοιξε πυρ την Τετάρτη λίγο πριν από τα μεσάνυκτα εναντίον των καλεσμένων ενός ρεβεγιόν που είχε οργανωθεί σε μία κατοικία της Κοβίνα (37 χλμ ανατολικά του Λος Άντζελες).

Η σορός του υπόπτου Μπρους Πράντο εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Προτού φύγει, έβαλε φωτιά στο σπίτι με μία αυτοσχέδια εμπρηστική βόμβα.

Σύμφωνα με αστυνομικό, ο 45χρονος Μπρους Πράντο, που ήταν μηχανικός, είχε προβλήματα με τη σύζυγό του και μόλις είχε χωρίσει.

Η πρώην σύζυγός του περιλαμβάνεται στα θύματα, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο και το κατεστραμμένο σπίτι ανήκε στους γονείς της.

Τα θύματα δεν έχουν αναγνωρισθεί από την αστυνομία.

Τρεις άνθρωποι παρέμεναν μέχρι την Παρασκευή στο νοσοκομείο και δύο από αυτά φέρουν τραύματα από σφαίρες.