Την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού για πολλά ακόμα χρόνια, εξέφρασε ο Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα αλλά και με το γεγονός ότι οι φίλαθλοι τραγουδάνε το όνομά του. Υποσχέθηκε ότι σε κάθε παιχνίδι θα παλεύει με όλες τις δυνάμεις του, ώστε ο Ολυμπιακός να παίρνει νίκες και ελπίζει να πανηγυρίζει πολλούς τίτλους, ενώ αναφέρθηκε και στο όνειρό του, την επανάκλησή του, στην εθνική Βραζιλίας.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Βραζιλιάνου στο «Red Believers»:

«Εύχομαι στον Ολυμπιακό και τον φανατικό κόσμο μας να έχουμε όλοι μαζί μια μεγάλη χρονιά, η οποία θα μας βρει στο τέλος της αγκαλιά με τίτλους και πολλές επιτυχίες.

»Μακάρι να μας προστατεύει ο Θεός, να μας έχει όλους καλά και στο τέλος να γιορτάσουμε πολλούς τίτλους με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό σημείο.

»Βελτιωνόμαστε συνεχώς και η δουλειά που κάνουμε αποφέρει καρπούς», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος εδώ, αφού όλα είναι τέλεια. Ο κόσμος μας, ο σύλλογος, η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα…

»Μόνο και μόνο το να ακούς αυτούς τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομά σου φτάνει! Είναι κάτι που με κάνει κυριολεκτικά ευτυχισμένο. Επίσης, είναι και τα καλά φιλαράκια μου, ο Ντιόγκο, ο Μπελούτσι και, γενικά, όλα τα παιδιά στην ομάδα».

Σχετικά με το πόσα χρόνια επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά, είπε:

«Δεν ήρθα για μία σεζόν στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια εδώ. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του. Είναι μια ομάδα που με καλύπτει απόλυτα».

Μιλώντας για το όνεριό του, δήλωσε:

«Το μόνο που ονειρεύομαι πια είναι η επανάκλησή μου στην Εθνική Βραζιλίας».

Υποσχέθηκε τέλος, στους φίλους της ομάδας του ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνει μάχη για την κατάκτηση της νίκης:

«Η αφοσίωση των οπαδών μας και η στήριξη που μας παρέχουν είναι κάτι το μοναδικό. Για αυτό θα ήθελα και εγώ να τους υποσχεθώ πως θα τα δίνω όλα για την ομάδα, ότι θα παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε παιχνίδι, για να παίρνουμε νίκες.

Δεν θα υποσχεθώ τίτλους και νίκες, αλλά μόνο μάχες. Και έτσι θα έρθουν όλα».