Το πρόσωπο των (σύγχρονων) πειρατών

Πώς είναι τα πρόσωπα των σομαλών πειρατών; Εχουν γάντζο αντί για χέρι και κλείστρο για το ένα τους μάτι; Οχι ασφαλώς. Ιδού τα πρόσωπα δύο σύγχρονων πειρατών, την ώρα που προτάσσουν τα όπλα τους επιχειρώντας να καταλάβουν το κινεζικό πλοίο «Τσένχουα 4». Η φωτογραφία ελήφθη στον συνήθη τόπο του εγκλήματος, τον Κόλπο του Αντεν, και μάλιστα οι πειρατές είναι ξυπόλυτοι, όπως τον «παλιό καλό καιρό», όταν η πειρατεία ήταν ο μεγαλύτερος φόβος των ιστιοφόρων στους ωκεανούς. Πάντως οι συγκεκριμένοι κακοποιοί δεν πέτυχαν τον στόχο τους.

Πώς είναι τα πρόσωπα των σομαλών πειρατών; Εχουν γάντζο αντί για χέρι και κλείστρο για το ένα τους μάτι; Οχι ασφαλώς. Ιδού τα πρόσωπα δύο σύγχρονων πειρατών, την ώρα που προτάσσουν τα όπλα τους επιχειρώντας να καταλάβουν το κινεζικό πλοίο «Τσένχουα 4». Η φωτογραφία ελήφθη στον συνήθη τόπο του εγκλήματος, τον Κόλπο του Αντεν, και μάλιστα οι πειρατές είναι ξυπόλυτοι, όπως τον «παλιό καλό καιρό», όταν η πειρατεία ήταν ο μεγαλύτερος φόβος των ιστιοφόρων στους ωκεανούς. Πάντως οι συγκεκριμένοι κακοποιοί δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Υποχώρησαν έπειτα από τετράωρη ανταλλαγή πυρών με το 30μελές πλήρωμα του καραβιού και τις ενισχύσεις από παραπλέοντα πολεμικά πλοία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk