ΠΑΡΙΣΙ Αποφάσισαν να παντρευτούν μέσα σε μόλις δύο ημέρες. Ο λόγος για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζίκαι Κάρλα Μπρούνι. Το αποκάλυψε η ίδια την πρώτη κυρία της Γαλλίας κατά τη διάρκεια ωριαίας εμφάνισής της στη γαλλική τηλεόραση το βράδυ της Πέμπτης, στην «πιο χαλαρή συνέντευξη που έχει δώσει μέχρι σήμερα», όπως σχολίασαν αρκετοί.

Στην εκπομπή με τίτλο «Η Κάρλα Μπρούνι εν πλήρει ελευθερία» (Carla Βruni en toute liberte) με κεντρικό πρόσωπο την ίδια φιλοξενήθηκαν φίλοι της από την εποχή που ήταν μοντέλο, συνθέτρια και τραγουδίστρια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους περιλαμβάνονταν ηχηρά ονόματα του κόσμου της μόδας όπως ο Κριστιάν Λακρουά και ο ΖανΠολ Γκοτιέ. Ο τελευταίος σχεδίασε και το νυφικό που φόρεσε η κυρία Μπρούνι στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο τον περασμένο Φεβρουάριο. Η κυρία Σαρκοζί αποκάλυψε ότι ο γάμος της αποφασίστηκε «την τελευταία στιγμή», μόλις δύο ημέρες πριν, αφήνοντάς της ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να κανονίσει τις λεπτομέρειες. Τελικώς επέλεξε το φόρεμα που φόρεσε από ένα κατάστημα του Παρισιού. Από την «de profundis» εξομολόγησή της δεν έλειψε και η αποκάλυψη ότι χρωστά την- περίφημηυπόκλιση που έκανε στην βασίλισσα Ελισάβετ στις… πρόβες που έκανε με τη βρετανίδα τραγουδίστρια του ροκ- και φίλη της- Μάριαν Φέιθφουλ.

« Ηθελα πραγματικά να κάνω υπόκλιση.Διασκεδάσαμε πάρα πολύ με τη Μάριαν Φέιθφουλ.Μου έδειξε 50 διαφορετικούς τρόπους υποκλίσεων, ανάμεσά τους και κάποιους που για να τους πετύχεις έπρεπε να φθάσεις κυριολεκτικά μέχρι το πάτωμα » είπε η Κάρλα.

Παραδέχθηκε επίσης ότι αναγκάστηκε να περιορίσει το εκ φύσεως σκερτσόζικο ταμπεραμέντο της, εξαιτίας των επικρίσεων που δέχθηκε όταν άρχισε να βγαίνει με τον γάλλο πρόεδρο.

« Υπήρξε μία περίοδος που έπρεπε να είμαι σοβαρή για να μπορέσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και να μη λένε:Θεέ μου,πού πάει αυτός ο Κόσμος;» είπε. Η κυρία Μπρούνι αποκάλυψε επίσης ότι της αρέσει να διαβάζει περιοδικά για «σελέμπριτις», « μόνο όμως όταν δεν είμαι κι εγώ μέσα ». Αρνήθηκε εξάλλου τις φήμες ότι είναι έγκυος με τον γάλλο πρόεδρο, απαντώντας χαριτολογώντας « έχω κόψει την μπίρα », στην παρατήρηση ότι η κοιλιά έχει μεγαλώσει. « Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπετε όπως την ξέρουμε » είπε ο γάλλος μόδιστρος Κριστιάν Λακρουά.