Βολές κατά του κ. Χριστόφια

Ρήγματα άρχισαν να σημειώνονται στο εσωτερικό μέτωπο στην Κύπρο, όταν ο υιός του πρώην προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου , βουλευτής του ΔΗΚΟ (κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση) κ. Ν.Παπαδόπουλος, επιτέθηκε εναντίον του προέδρου κ. Δ.Χριστόφια , τον οποίο κατηγόρησε για «σειρά αδικαιολόγητων υποχωρήσεων στο Κυπριακό». Ο πρόεδρος Χριστόφιας αντί άλλης απαντήσεως δήλωσε ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν επιτυχημένος πρόεδρος, σημειώνοντας ότι παρά τις όποιες διαφορές…

Βολές κατά του κ. Χριστόφια | tovima.gr

Ρήγματα άρχισαν να σημειώνονται στο εσωτερικό μέτωπο στην Κύπρο, όταν ο υιός του πρώην προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου , βουλευτής του ΔΗΚΟ (κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση) κ. Ν.Παπαδόπουλος, επιτέθηκε εναντίον του προέδρου κ. Δ.Χριστόφια , τον οποίο κατηγόρησε για «σειρά αδικαιολόγητων υποχωρήσεων στο Κυπριακό».

Ο πρόεδρος Χριστόφιας αντί άλλης απαντήσεως δήλωσε ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν επιτυχημένος πρόεδρος, σημειώνοντας ότι παρά τις όποιες διαφορές «συνεργαστήκαμε για λύση του Κυπριακού και για την εσωτερική διακυβέρνηση». Ο πρόεδρος της Κύπρου αναφέρθηκε κυρίως στον κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ θέλοντας να δείξει ότι αυτός είναι ο πραγματικός αντίπαλός του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk