Μορατόριουμ για 20 μέρες

«Ανάπαυλα» στις διαδηλώσεις εν όψει εορτών ζητά ο Ν.Κακλαμάνης και εκπρόσωποι φορέων

«Ανάπαυλα» είκοσι ημερών στις διαδηλώσεις και στις πορείες στο κέντρο της Αθήνας ζήτησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και οι εκπρόσωποι των οικονομικών και κοινωνικών φορέων σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, με στόχο την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τα πρόσφατα γεγονότα.

Ανάπαυλα είκοσι ημερών στις διαδηλώσεις και στις πορείες στο κέντρο της Αθήνας ζήτησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και οι εκπρόσωποι των οικονομικών και κοινωνικών φορέων, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων.

Στόχος της σύσκεψης η αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων που επέφεραν τα πρόσφατα γεγονότα στην πόλη της Αθήνας.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Αθήνα για τους γνωστούς λόγους χρειάζεται τώρα την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων».

«Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους φορείς και ζητάμε για το προσεχές 20ήμερο, που είναι το εορταστικό, να υπάρξει ένα μορατόριουμ σε ό, τι αφορά στις διαδηλώσεις, τις ειρηνικές διαδηλώσεις και πορείες για δίκαια αιτήματα στο κέντρο της Αθήνας».

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ακόμη ότι μετά τις γιορτές θα συναντηθεί εκ νέου με τους εκπροσώπους όλων των φορέων και θα εξεταστεί ένα πλάνο εργασίας για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που επέφεραν τα πρόσφατα γεγονότα.

«Απώτερος στόχος να ανατρέψουμε την –κατά την άποψή μου-όχι τόσο σωστή παρουσίαση στην Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και σε ολόκληρο τον κόσμο, της εικόνας της Αθήνας και της Ελλάδος», κατέληξε ο κ. Κακλαμάνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk