Παράταση ΦΠΑ για τους πληγέντες

Παρατείνονται για ένα τρίμηνο οι προθεσμίες υποβολής των περιοδικών και εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ και η υποβολή των δηλώσεων απόδοσης παρακρατούμενων φόρων των επιχειρήσεων που επλήγησαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων σε ολόκληρη την επικράτεια. Αυτά προβλέπονται, μεταξύ άλλων, σε τρεις αποφάσεις του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντ.Μπέζα που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τις ίδιες αποφάσεις, αναστέλλεται για ένα τρίμηνο η καταβολή των βεβαιωμένων χρεών προς τις ΔΟΥ που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα ως τις 16.

Παράταση ΦΠΑ για τους πληγέντες | tovima.gr

Παρατείνονται για ένα τρίμηνο οι προθεσμίες υποβολής των περιοδικών και εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ και η υποβολή των δηλώσεων απόδοσης παρακρατούμενων φόρων των επιχειρήσεων που επλήγησαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Αυτά προβλέπονται, μεταξύ άλλων, σε τρεις αποφάσεις του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντ.Μπέζα που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τις ίδιες αποφάσεις, αναστέλλεται για ένα τρίμηνο η καταβολή των βεβαιωμένων χρεών προς τις ΔΟΥ που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα ως τις 16.12.2008 και ρυθμίζεται η καταβολή τους ως και σε 24 μηνιαίες δόσεις χωρίς προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής. Τέλος, παρατείνεται ως τις 27 Φεβρουαρίου 2009 η υποβολή δήλωσης μεταβολών των φορολογικών ταμειακών μηχανών και της ενημέρωσης και εκτύπωσης των βιβλίων ΚΒΣ, χωρίς την επιβολή προστίμων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk