Αυξήσεις 10% στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων

Περισσότερο από 10% πρόκειται να αυξηθούν τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων στη διάρκεια του 2009, ενώ οι «οιωνοί» για τον κλάδο ζωής δεν είναι καλοί, καθώς ήδη έχουν αρχίσει ακυρώσεις νέων συμβολαίων. Αν και ως τώρα δεν πρόκειται για ένα ανησυχητικό φαινόμενο, κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί τον επόμενο χρόνο. Εξάλλου, σύμφωνα με σχετική έρευνα, επτά στους δέκα Ελληνες ανησυχούν για την τύχη των συντάξεών τους μετά την εκδήλωση της χρηματοπιστωτικής κρίσης και την οικονομική ύφεση που την ακολουθεί.

Αυξήσεις 10%  στα ασφάλιστρα  των αυτοκινήτων | tovima.gr

Περισσότερο από 10% πρόκειται να αυξηθούν τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων στη διάρκεια του 2009, ενώ οι «οιωνοί» για τον κλάδο ζωής δεν είναι καλοί, καθώς ήδη έχουν αρχίσει ακυρώσεις νέων συμβολαίων. Αν και ως τώρα δεν πρόκειται για ένα ανησυχητικό φαινόμενο, κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί τον επόμενο χρόνο.

Εξάλλου, σύμφωνα με σχετική έρευνα, επτά στους δέκα Ελληνες ανησυχούν για την τύχη των συντάξεών τους μετά την εκδήλωση της χρηματοπιστωτικής κρίσης και την οικονομική ύφεση που την ακολουθεί. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία είναι το γεγονός ότι μεταξύ εννέα χωρών η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε ποσοστό ανησυχίας για την τύχη των συντάξεων. Οι πιο απαισιόδοξοι είναι οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου Αττικής- μόλις το 15% αυτών έχει θετική άποψη για το μέλλον της χώρας τους επόμενους 12 μήνες. Οι πιο αισιόδοξοι είναι οι Κρητικοί, σε ποσοστό 41%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk