Με σύσταση προς τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha για την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι νιουζ» έληξε το «σίριαλ» της διαμάχης ανάμεσα στην ηθοποιό κυρία Μιμή Ντενίση και στον κ. Λ. Λαζόπουλο, καθώς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης εκτίμησε ότι υπάρχει όριο στη σάτιρα.

Επίσης, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 ύστερα από καταγγελία του κ. Ισίδωρου Κούβελου για προσβολή της προσωπικότητάς του και μετάδοση αναληθών και ανακριβών περιστατικών. Ακόμη, στον ίδιο σταθμό επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000

ευρώ ύστερα από καταγγελία της εταιρείας Golfing Developments, που ανήκει στον κ. Κούβελο, για προσβολή νομικού προσώπου και παράλειψη.

Στα τηλεοπτικά κανάλια Sport ΤV και Κανάλι 10 επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ για το τηλεπαιχνίδι «Call for cash» για παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι επεβλήθη πρόστιμο 10.000 ευρώ για την εκπομπή «Ελληνοφρένεια» με την αιτιολογία της προσβολής της προσωπικότητας του κ. Μίνωος Κυριακού, ενώ με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός Νitro του Νομού Αττικής για υποβάθμιση της ποιότητας του προγράμματος.