Δωρεάν δείπνο σε ανέργους

ΝΤΟΥΜΠΑΪ. Σε μια προσπάθεια να ανακουφίσει μια μερίδα ανθρώπων από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης ξενοδοχείο στο Ντουμπάι προσφέρει δωρεάν δείπνο σε ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους, μετέδωσαν χθες τα ΜΜΕ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το τριών αστέρων ξενοδοχείο «Αrabian Ρark» προσφέρει δωρεάν δείπνο από τις 15 Δεκεμβρίου ως τις 15 Ιανουαρίου σε ντόπιους και ξένους που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν απολυθεί από τη δουλειά τους.

Δωρεάν δείπνο σε ανέργους | tovima.gr

ΝΤΟΥΜΠΑΪ. Σε μια προσπάθεια να ανακουφίσει μια μερίδα ανθρώπων από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης ξενοδοχείο στο Ντουμπάι προσφέρει δωρεάν δείπνο σε ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους, μετέδωσαν χθες τα ΜΜΕ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το τριών αστέρων ξενοδοχείο «Αrabian Ρark» προσφέρει δωρεάν δείπνο από τις 15 Δεκεμβρίου ως τις 15 Ιανουαρίου σε ντόπιους και ξένους που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν απολυθεί από τη δουλειά τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk