Απαγόρευση short selling ως 31.5.2009

Την παράταση της απαγόρευσης των ανοικτών πωλήσεων μετοχών που είναι εισηγμένες στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ως τις 31.5.2009 ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Παράλληλα, η Επιτροπή ενέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας ΡLΙΑS ΑΕ. Εν τω μεταξύ, χθες το ΔΣ του ΧΑ ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων …

Απαγόρευση short selling ως 31.5.2009 | tovima.gr

Την παράταση της απαγόρευσης των ανοικτών πωλήσεων μετοχών που είναι εισηγμένες στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ως τις 31.5.2009 ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Παράλληλα, η Επιτροπή ενέκρινε το περιεχόμενο του συμπληρώματος του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας ΡLΙΑS ΑΕ.

Εν τω μεταξύ, χθες το ΔΣ του ΧΑ ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιρειών Βιοχάλκο και Fashion Βox από τη Μerit Χρηματιστηριακή όπως και την ανανέωση της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιρειών Εθνική, Εurobank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ από την Αlpha Finance.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk