Ανησυχούν Κουσνέρ – Κίνα

Την έντονη «ανησυχία» του για τα βίαια επεισόδια τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα εξέφρασε χθες ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Κουσνέρ. «Θα ήθελα να σας εκφράσω την ανησυχία μας, την ανησυχία όλων μπροστά στην εξέλιξη των συγκρούσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουσνέρ. Την ίδια στιγμή η Κίνα εξέφρασε την ελπίδα ότι η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να διαφυλάξει την ασφάλεια και τις ιδιοκτησίες κινέζων πολιτών και των κινεζικών οργανώσεων στη χώρα. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Λιου Τζιαντσάο.

Ανησυχούν Κουσνέρ – Κίνα | tovima.gr

Την έντονη «ανησυχία» του για τα βίαια επεισόδια τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα εξέφρασε χθες ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Κουσνέρ. «Θα ήθελα να σας εκφράσω την ανησυχία μας, την ανησυχία όλων μπροστά στην εξέλιξη των συγκρούσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουσνέρ.

Την ίδια στιγμή η Κίνα εξέφρασε την ελπίδα ότι η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να διαφυλάξει την ασφάλεια και τις ιδιοκτησίες κινέζων πολιτών και των κινεζικών οργανώσεων στη χώρα. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Λιου Τζιαντσάο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk