Πετζετάκις: επανήλθε ο γιος στο τιμόνι της εταιρείας

Στο τιμόνι της Πετζετάκις βρίσκεται και πάλι ο κ. Γ. Πετζετάκις , γιος του ιδρυτή της εταιρείας Αριστόβουλου Πετζετάκι, μετά την παραίτηση του κ. Γ. Σπανουδάκη. Ειδικότερα το ΔΣ της εταιρείας ενέκρινε την επέκταση του δικαιώματος υπογραφής του κ. Γ. Πετζετάκι, ο οποίος αν και διατηρεί τη θέση του εκτελεστικού προέδρου έχει πλέον δικαιώματα διευθύνοντος συμβούλου. Το νέο ΔΣ αναμένεται να εγκριθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας στις 23 Δεκεμβρίου, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σε αυτή θα αποσαφηνιστεί και η στάση των funds και κύριων δανειστών της εταιρείας Credit Renaissance και ΡSΑΜ.

Πετζετάκις:  επανήλθε  ο γιος  στο τιμόνι  της εταιρείας | tovima.gr

Στο τιμόνι της Πετζετάκις βρίσκεται και πάλι ο κ. Γ. Πετζετάκις , γιος του ιδρυτή της εταιρείας Αριστόβουλου Πετζετάκι, μετά την παραίτηση του κ. Γ. Σπανουδάκη. Ειδικότερα το ΔΣ της εταιρείας ενέκρινε την επέκταση του δικαιώματος υπογραφής του κ. Γ. Πετζετάκι, ο οποίος αν και διατηρεί τη θέση του εκτελεστικού προέδρου έχει πλέον δικαιώματα διευθύνοντος συμβούλου.

Το νέο ΔΣ αναμένεται να εγκριθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας στις 23 Δεκεμβρίου, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σε αυτή θα αποσαφηνιστεί και η στάση των funds και κύριων δανειστών της εταιρείας Credit Renaissance και ΡSΑΜ.

Υπενθυμίζεται ότι τα funds Credit Renaissance και ΡSΑΜ συνήψαν πριν από έναν χρόνο περίπου δύο νέα ομολογιακά δάνεια μετατρέψιμα σε μετοχές, συνολικού ύψους 17,5 εκατ. ευρώ, προσφέροντας νέο κεφάλαιο κίνησης στην εταιρεία και συμβάλλοντας στην αναχρηματοδότηση όλων των ληξιπρόθεσμων κοινοπρακτικών δανείων της εταιρείας σε 19 τράπεζες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο funds επιδιώκει την πρόωρη εξόφληση του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, αν και προς το παρόν δεν δείχνει να βρίσκει υποστήριξη μεταξύ των υπολοίπων πιστωτών της εταιρείας αφού οι τόκοι των δανείων εξυπηρετούνται κανονικά.

Εξάλλου, ακόμη ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πετζετάκις προχώρησε σε παραίτηση. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις 5.12.2008 υπέβαλε την παραίτησή του ο κ. Κ.Αποστολίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk