ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Επιστημονικό συμπόσιο με τίτλο «Από ποιον, για ποιον και πώς γράφεται η ιστορία» διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο η Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας της Σχολής Μωραΐτη. Η πρώτη συνεδρία ξεκινά την Παρασκευή στις 18.30, η δεύτερη το Σάββατο στις 10 π.μ. και η τρίτη το απόγευμα του Σαββάτου στις 18.00. Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν οι: Ι.Μουρέλος,Ιάκ.Μιχαηλίδης ,Δ. Κυρτάτας,Χριστίνα Κουλούρη, Αντ. Καψωμένος, Γερ. Βώκοςκ.ά. Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ | tovima.gr

Επιστημονικό συμπόσιο με τίτλο «Από ποιον, για ποιον και πώς γράφεται η ιστορία» διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο η Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας της Σχολής Μωραΐτη. Η πρώτη συνεδρία ξεκινά την Παρασκευή στις 18.30, η δεύτερη το Σάββατο στις 10 π.μ. και η τρίτη το απόγευμα του Σαββάτου στις 18.00. Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν οι:

Ι.Μουρέλος,Ιάκ.Μιχαηλίδης ,Δ. Κυρτάτας,Χριστίνα Κουλούρη, Αντ. Καψωμένος, Γερ. Βώκοςκ.ά. Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk