ΜΕDΙΑ

Πτώση των ενημερωτικών σταθμών και αλλαγές στη γενική κατάταξη των ραδιοφώνων δείχνουν οι ακροαματικότητες της Focus Βari για το διάστημα 27 Οκτωβρίου- 23 Νοεμβρίου. Πρώτος παραμένει ο Σκάι 100,3 με ποσοστό 10,8%, στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Ρυθμός 94,9 με 8,8%, τρίτος με εξίσου ανοδική πορεία κατατάσσεται ο Νovasports 94,6 με 8,4%, στην τέταρτη θέση είναι ο Κiss 92,9 με 8,4% και πέμπτος έρχεται ο Λάμψη 92,3 με ποσοστό 8,1% και σημαντική μείωση της ακροαματικότητάς του (0,9%).

ΜΕDΙΑ | tovima.gr

Οι επιδόσεις στα ερτζιανά
Πτώση των ενημερωτικών σταθμών και αλλαγές στη γενική κατάταξη των ραδιοφώνων δείχνουν οι ακροαματικότητες της Focus Βari για το διάστημα 27 Οκτωβρίου- 23 Νοεμβρίου. Πρώτος παραμένει ο Σκάι 100,3 με ποσοστό 10,8%, στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Ρυθμός 94,9 με 8,8%, τρίτος με εξίσου ανοδική πορεία κατατάσσεται ο Νovasports 94,6 με 8,4%, στην τέταρτη θέση είναι ο Κiss 92,9 με 8,4% και πέμπτος έρχεται ο Λάμψη 92,3 με ποσοστό 8,1% και σημαντική μείωση της ακροαματικότητάς του (0,9%). Τα ενημερωτικά ραδιόφωνα παρουσιάζουν γενικότερη πτώση της ακροαματικότητάς τους, παρά το αυξημένο πολιτικό ενδιαφέρον της εποχής, με τον Σκάι να χάνει 1,9%, τον Real 0,6% (4,6% το ποσοστό του), τους Αnt1 (4,5%) και Αlpha (3,3%) να χάνουν από 0,3% και τον City 0,5% (1,9%) σε σχέση με τον Οκτώβριο.

Ψηφιακή Ταινιοθήκη
Ολοκληρώθηκε και από τον Ιανουάριο θα διατίθεται στο κοινό ψηφιοποιημένο υλικό της Κρατικής Ταινιοθήκης, διάρκειας 609 ωρών, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www. avarchive.gr. Γεγονότα που σημάδεψαν την πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της χώρας μας στον 20ό αιώνα θα υπάρχουν στο Ιnternet πλήρως τεκμηριωμένα. Για την τεκμηρίωση εργάστηκαν εξειδικευμένοι συνεργάτες και ιστορικοί. Το ψηφιοποιημένο υλικό περιλαμβάνει συλλογές από προπολεμικό υλικό, από τα Επίκαιρα, αμοντάριστο υλικό της περιόδου 1982- 1996, αμοντάριστο και μονταρισμένο υλικό (90 ωρών) από το 1940 ως και τη δικτατορία, περίπου 90 ώρες ντοκυμαντέρ και τη δίκη της χούντας, διάρκειας 60 ωρών.

Διάσκεψη για τα ΜΜΕ
Η Παγκόσμια Διάσκεψη «Global Forum for Μedia Development, Αthens World Conference 2008» διοργανώνεται από σήμερα ως την ερχόμενη Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η διάσκεψη, η οποία είναι ενταγμένη στις επίσημες εκδηλώσεις της 60ής επετείου της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, διοργανώνεται από την Global Forum for Μedia Development με την υποστήριξη των Ηνωμένων Εθνών και της UΝΕSCΟ και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια. Ανάμεσα στους στόχους της περιλαμβάνονται η ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου που μπορούν να διαδραματίσουν τα ΜΜΕ στην προαγωγή της καλής διακυβέρνησης και της βιώσιμης ανάπτυξης, η παροχή αντικειμενικής πληροφόρησης στους πολίτες, η ανάδειξη της πολυφωνίας και η επίτευξη της εύρυθμης λειτουργίας των αγορών των ΜΜΕ.

Εορταστικό «Τσαντίρι»
Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί το καινούργιο επεισόδιο του «Αλ Τσαντίρι νιουζ». Παρά τις φήμες περί διαφωνιών του κ. Λάκη Λαζόπουλου με τον Αlpha και το νέο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, ο ηθοποιός θα παρουσιάσει μια μαραθώνια εορταστική εκπομπή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk