ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ. Η Κίνα αποκτά και γαστρονομικά εύσημα χάρη στις ικανότητες ενός αρχιμαγείρου που κάνει θαύματα στο Χονγκ Κονγκ. Ο Τσαν Γιαν Τακ γνωστός στους καλοφαγάδες ως «σεφ Τακ»- ανακατεύεται με τις κατσαρόλες από ηλικίας 15 ετών και, ήδη πενηντάρης, δικαιώνεται με την ύψιστη διάκριση των τριών αστέρων την οποία έλαβε στο γαστρονομικό οδηγό «Μichelin» το εστιατόριο όπου εργάζεται, συγκεκριμένα το Βλέμμα του Δράκου στο Χονγκ Κονγκ. Σπεσιαλιτέ του, ο αστακός στον ατμό.
Εγινε τριών αστέρων ο «σεφ Τακ»
ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ. Η Κίνα αποκτά και γαστρονομικά εύσημα χάρη στις ικανότητες ενός αρχιμαγείρου που κάνει θαύματα στο Χονγκ Κονγκ. Ο Τσαν Γιαν Τακ γνωστός στους καλοφαγάδες ως «σεφ Τακ»- ανακατεύεται με τις κατσαρόλες από ηλικίας 15 ετών και, ήδη πενηντάρης, δικαιώνεται με την ύψιστη διάκριση των τριών αστέρων την οποία έλαβε στο γαστρονομικό οδηγό «Μichelin» το εστιατόριο όπου εργάζεται, συγκεκριμένα το Βλέμμα του Δράκου στο Χονγκ Κονγκ. Σπεσιαλιτέ του, ο αστακός στον ατμό.
ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ. Η Κίνα αποκτά και γαστρονομικά εύσημα χάρη στις ικανότητες ενός αρχιμαγείρου που κάνει θαύματα στο Χονγκ Κονγκ. Ο Τσαν Γιαν Τακ γνωστός στους καλοφαγάδες ως «σεφ Τακ»- ανακατεύεται με τις κατσαρόλες από ηλικίας 15 ετών και, ήδη πενηντάρης, δικαιώνεται με την ύψιστη διάκριση των τριών αστέρων την οποία έλαβε στο γαστρονομικό οδηγό «Μichelin» το εστιατόριο όπου εργάζεται, συγκεκριμένα το Βλέμμα του Δράκου στο Χονγκ Κονγκ. Σπεσιαλιτέ του, ο αστακός στον ατμό.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.