Κυβερνητική για την οικονομία

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα προλάβει τις επιπτώσεις της κρίσης δηλώνει ο Γ.Αλογοσκούφης

Στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα μεγάλες επιπτώσεις από την κρίση και ελπίζω ότι θα τις προλάβουμε, δήλωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής για θέματα οικονομίας. Ο υπουργός συμπλήρωσε ότι εξετάζονται τρόποι ενίσχυσης όσων ενδεχομένως πληγούν περισσότερο από την κρίση.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα μεγάλες επιπτώσεις από την κρίση και ελπίζω ότι θα τις προλάβουμε, δήλωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής για θέματα οικονομίας.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής ο υπουργός τόνισε ότι εξετάζονται τρόποι ενίσχυσης όσων ενδεχομένως πληγούν περισσότερο από την κρίση.

«Το γεγονός ότι στη χώρα μας οι επιπτώσεις είναι μικρότερες αποτελεί μια σημαντική απόδειξη της αποτελεσματικότητας της πολιτικής που ακολουθήσαμε μέχρι σήμερα, ενώ μέσα στα πλαίσια των δημοσιονομικών περιθωρίων που έχουμε, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωτοβουλίες, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα» συνέχισε.

Σε ερώτηση σχετικά με το πακέτο ενίσχυσης των Τραπεζών, ο κ. Αλογοσκούφης ανέφερε ότι έχει αρχίσει ήδη και εφαρμόζεται.

Αναφερόμενος στις συνεδριάσεις του Ecofin και του Eurogroup, ο υπουργός είπε ότι η ΕΕ κινείται με συντονισμένο τρόπο.

Σχετικά με το Σύμφωνο Σταθερότητας τόνισε ότι η κυβέρνηση συζητά με θετικό μάτι τις προτάσεις που έχει κάνει και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να γίνει -κατά το δυνατόν- ελαστική εφαρμογή του Συμφώνου.

«Στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα μεγάλες επιπτώσεις από την κρίση και ελπίζω ότι θα τις προλάβουμε» κατέληξε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk