Τα παράπονα των δημοτών (δεν πάνε) στον δήμαρχο

Εξι στους δέκα Αθηναίους (62,5%) δηλώνουν εγκλωβισμένοι στην πρωτεύουσα, καθώς δεν μπορούν να φύγουν για λόγους προσωπικούς ή οικογενειακούς. Αυτό προκύπτει από έρευνα της ΜRΒ, υπό τον τίτλο «Ο παλμός των Αθηναίων» που διενεργήθηκε για λογαριασμό του σταθμού 9,84 σε δείγμα 700 ατόμων. Στην ίδια έρευνα 9 στους 10 δημότες (88,8%) διαμαρτύρονται για τη στάθμευση και το κυκλοφοριακό, 8 στους 10 (82,4%) για την ασφάλεια σε δρόμους και σε πλατείες, άλλοι τόσοι σχεδόν (78,3%) γκρινιάζουν για το γεγονός ότι δεν μπορούν να περπατήσουν στην πόλη όπου ζουν.

Εξι στους δέκα Αθηναίους (62,5%) δηλώνουν εγκλωβισμένοι στην πρωτεύουσα, καθώς δεν μπορούν να φύγουν για λόγους προσωπικούς ή οικογενειακούς. Αυτό προκύπτει από έρευνα της ΜRΒ, υπό τον τίτλο «Ο παλμός των Αθηναίων» που διενεργήθηκε για λογαριασμό του σταθμού 9,84 σε δείγμα 700 ατόμων. Στην ίδια έρευνα 9 στους 10 δημότες (88,8%) διαμαρτύρονται για τη στάθμευση και το κυκλοφοριακό, 8 στους 10 (82,4%) για την ασφάλεια σε δρόμους και σε πλατείες, άλλοι τόσοι σχεδόν (78,3%) γκρινιάζουν για το γεγονός ότι δεν μπορούν να περπατήσουν στην πόλη όπου ζουν. Περισσότερους ελεύθερους χώρους και πράσινο ζητεί το 44,9%.

Τ ην ίδια στιγμή πάντως περίπου οι μισοί (46,5%) δηλώνουν ικανοποιημένοι από την καθαριότητα στις γειτονιές της πόλης και την ανακύκλωση (43,7%), ενώ διατηρούν θετική άποψη για τον δήμαρχο σε ποσοστό 45,2%. « Μη ευνοϊκή » είναι αντιθέτως η γνώμη του 30%. Το 60,1% των ερωτηθέντων εκτιμά δε ότι ο κ. Κακλαμάνης είναι πιο κοντά στον πολίτη, σε σύγκριση πάντα με προηγούμενους δημάρχους.

Ενδιαφέρον είναι επίσης το ποσοστό του 44% που αφετέρου μεν αναγνωρίζει ότι έχει γίνει έργο στην πόλη, αφετέρου δε θεωρεί ότι υπολείπεται σημαντικό μέρος του ακόμη για να είναι ορατή η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk