Αντικαρκινική επιστημονική ημερίδα

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξειςΚαρκίνος Μαστού/ Καρκίνος Πνεύμονα» διοργανώνεται σήμερα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Αγιοι Ανάργυροι» από το επιστημονικό συμβούλιο του ιδρύματος. Οπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου κ. Επ.Σαμαντάς, ο καρκίνος του πνεύμονα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου. Ωστόσο, σημειώνει ότι «…τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της νόσου,καθώς οι στοχευμένες θεραπείες έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της επιβίωσης,καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών».

Αντικαρκινική επιστημονική ημερίδα | tovima.gr

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξειςΚαρκίνος Μαστού/ Καρκίνος Πνεύμονα» διοργανώνεται σήμερα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Αγιοι Ανάργυροι» από το επιστημονικό συμβούλιο του ιδρύματος. Οπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου κ. Επ.Σαμαντάς, ο καρκίνος του πνεύμονα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου.

Ωστόσο, σημειώνει ότι «…τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της νόσου,καθώς οι στοχευμένες θεραπείες έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της επιβίωσης,καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk