ΛΟΝΔΙΝΟ 2012

Εισιτήρια για τις οικογένειες των αθλητών

Ειδικές ρυθμίσεις ώστε να εξασφαλίζουν εισιτήρια τα μέλη των οικογενειών των αθλητών θα έχουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο. Οπως διευκρίνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του Λονδίνου κ. Πολ Ντέιτον κάθε αθλητής θα έχει πρόσβαση στην εξασφάλιση εισιτηρίων για μέλη της οικογένειάς του. Η πρόβλεψη αυτή γίνεται καθώς πολλοί γονείς αθλητών έπεσαν στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου θύματα μαυραγοριτών όπως αυτοί της βρετανίδας κολυμβήτριας Ρεμπέκα Αντλινγκτον, η οποία μάλιστα αναδείχθηκε χθες μαζί με τον Γάλλο Αλέν Μπερνάρ κορυφαία ευρωπαία κολυμβήτρια.

Εισιτήρια για  τις οικογένειες  των αθλητών | tovima.gr

Ειδικές ρυθμίσεις ώστε να εξασφαλίζουν εισιτήρια τα μέλη των οικογενειών των αθλητών θα έχουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο. Οπως διευκρίνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του Λονδίνου κ. Πολ Ντέιτον κάθε αθλητής θα έχει πρόσβαση στην εξασφάλιση εισιτηρίων για μέλη της οικογένειάς του.

Η πρόβλεψη αυτή γίνεται καθώς πολλοί γονείς αθλητών έπεσαν στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου θύματα μαυραγοριτών όπως αυτοί της βρετανίδας κολυμβήτριας Ρεμπέκα Αντλινγκτον, η οποία μάλιστα αναδείχθηκε χθες μαζί με τον Γάλλο Αλέν Μπερνάρ κορυφαία ευρωπαία κολυμβήτρια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk