ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

Πολλοί αμφισβητούν το εύρημα έρευνας της ΓΣΕΕ, που εμφανίζει την Ελλάδα να διατηρεί το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο φτώχειας στην Ευρώπη των «27», μετά τη Λετονία η οποία κατέχει τα πρωτεία. Και όντως η υπερμεγέθης παραοικονομία και η ανεπάρκεια των στοιχείων επιτρέπουν τέτοιες αμφισβητήσεις. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι το φαινόμενο της φτώχειας θεριεύει στη χώρα μας. Είναι πλέον ορατό στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην ύπαιθρο. Οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται, οι ρακοσυλλέκτες επίσης, όπως και οι σιτιζόμενοι στις εστίες των δήμων και των εκκλησιών.

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ | tovima.gr

Πολλοί αμφισβητούν το εύρημα έρευνας της ΓΣΕΕ, που εμφανίζει την Ελλάδα να διατηρεί το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο φτώχειας στην Ευρώπη των «27», μετά τη Λετονία η οποία κατέχει τα πρωτεία. Και όντως η υπερμεγέθης παραοικονομία και η ανεπάρκεια των στοιχείων επιτρέπουν τέτοιες αμφισβητήσεις. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι το φαινόμενο της φτώχειας θεριεύει στη χώρα μας.

Είναι πλέον ορατό στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην ύπαιθρο. Οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται, οι ρακοσυλλέκτες επίσης, όπως και οι σιτιζόμενοι στις εστίες των δήμων και των εκκλησιών. Γι΄ αυτό απαιτείται δράση το ταχύτερο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk