«Κανονικά οι παροχές των Ταμείων»

Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουν να χορηγούνται κανονικά οι παροχές των ασφαλιστικών ταμείων, οι συντάξεις και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έδωσε χθες η υπουργός Απασχόλησης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με την αποπληρωμή των φαρμάκων των ασφαλισμένων του Δημοσίου. Η υπουργός Απασχόλησης διαχώρισε τη θέση της από τα υπόλοιπα Ταμεία και μίλησε μόνο για τα Ταμεία της αρμοδιότητας του υπουργείου της, σημειώνοντας ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς.

«Κανονικά  οι παροχές  των Ταμείων» | tovima.gr

Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουν να χορηγούνται κανονικά οι παροχές των ασφαλιστικών ταμείων, οι συντάξεις και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έδωσε χθες η υπουργός Απασχόλησης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με την αποπληρωμή των φαρμάκων των ασφαλισμένων του Δημοσίου. Η υπουργός Απασχόλησης διαχώρισε τη θέση της από τα υπόλοιπα Ταμεία και μίλησε μόνο για τα Ταμεία της αρμοδιότητας του υπουργείου της, σημειώνοντας ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο ΟΠΑΔ, με τον οποίο οι φαρμακοποιοί έχουν οικονομικές διαφορές, ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Υγείας.

Επειτα από σύσκεψη που είχε με τους διοικητές των Ταμείων, η κυρία Πετραλιά υπογράμμισε ότι «η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όλες οι παροχές δίνονται και θα δίνονται απρόσκοπτα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk