Απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κλείνουν από το βράδυ της Κυριακής οι ΧΥΤΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε κλείσιμο των ΧΥΤΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχωρά από το βράδυ της Κυριακής η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους δήμους. Αιτία τροπολογία που προβλέπει ότι η καθαριότητα των δήμων μπορεί να ανατεθεί σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιώτικού δικαίου ή και σε δημοτικές επιχειρήσεις κατόπιν διαγωνισμού.

Σε κλείσιμο των ΧΥΤΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προχωρά από το βράδυ της Κυριακής, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της, Θέμη Μπαλασόπουλου.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους δήμους, μετά την κατάθεση, στη Βουλή, τροπολογίας των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, βάσει της οποίας, η καθαριότητα των δήμων μπορεί να ανατεθεί σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου ή και σε δημοτικές επιχειρήσεις κατόπιν διαγωνισμού έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2009.

Στην περίπτωση, που δεν αποσυρθεί η τροπολογία -προειδοποίησε ο κ. Μπαλασόπουλος- η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα προχωρήσει σε απεργία διαρκείας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk